Välj en sida

Vår tidslinje

^
2010

Vi öppnar första gymmet

Tanken föddes att starta ett gym med fokus på rolig gruppträning helt anpassat efter varje deltagare och  unika pass varje gång. Vi hade en hinderbana och gruppträning på stora studsmattor.Lokalen var en gammal husfabrik i Bönan.

^
2011

Vi flyttar till Strömsbro

Efter en tid med företagarhybris förstod vi att vi var tvungna att hitta lite mindre och billigare  lokaler än de 16 500 kvm som vi hade i Bönan. Vi hamnade i Strömsbro, där vi är idag. Lokalen på 180 kvadratmeter (den delen där gymmet är idag) rustades upp och studsmattepassen höll vi utomhus på parkeringen. Fokus var fortfarande gruppträning.

^
2014

Vi bygger ut

Under 2014 fick vi möjligheten att bygga ut med ett gym och utökade vi med ytterligare 270 kvadratmeter + överplan. På överplan hade vi aerial yogaklasser och även en skönhetssalong under en kort period.

^
2022

Nytändning och ny hemsida

Mycket har hänt under åren. Bland annat en satsning på högskolan som inte visade sig fungera. Ett till litet gym i Årsunda. År 2022/2023 är det är dags att förnya och förändra. Vart det tar vägen… det får ni se. Hoppas att du vill vara med på resan.

Galleri

Välkommen in till oss

Svenne

Svenne har en teknisk förmåga utöver det vanliga (vår mac Gyver). Han är personlig tränare och har även utbildningar inom bland annat: massage, kettlebells, löpcoach och massage. Svenne arbetar idag på verkstad men har även kört pistmaskin och jobbat som pistör och skidpatrull (sjukvårdare på fjällanläggning) på flera anläggningar i både Sverige och Norge.

Linda

Linda har en lång erfarenhet av träning och hälsa och är också personlig tränare och utbildad inom flera träningsformer ( yoga, military training, kettlebells, funktionell träning, trx m.m.). Linda har en passion för naturen och är även svampkonsulent. Hon är även utbildad affärsutvecklare och arbetar för närvarande som konsult.

Kontakta oss

Mail: info@gavletc.se
Tel: Linda 076-204 17 93, Svenne 073-725 0055